Menu

Rietdekkersbedrijf

Het is verstandig dat u een professioneel Rietdekkersbedrijf zoekt. Want u wilt immers dat uw pand er landelijk, luxe en warm gaat uitzien. Niemand kan hier beter voor zorgen dan een ambachtelijk rietdekkersbedrijf. In Elshout is dit familiebedrijf “Rietdekkersbedrijf J. de Gouw”. In en zelfs buiten de regio hebben wij vele huizen voorzien van prachtige, isolerende rieten daken. Uitnodigend, fraai en exclusief, maar toch ook met alle moderne verbeteringen en garanties van een professioneel, modern rietdekkersbedrijf.

Na onze service heeft u precies het duurzame rieten dak dat u wilt. Deze zal zelfs op milieuvriendelijke wijze energie besparen en vocht effectief afweren. Bovendien laat een rieten dak de waarde van uw pand aanzienlijk stijgen. Zeker met behulp van onze kwaliteit zal dit niets minder dan uw verstandigste investering zijn. Neem daarom nu contact op met ons rietdekkersbedrijf.

Over ons rietdekkersbedrijf

Rietdekkersbedrijf J. de Gouwheeft 3 generaties lang ervaring. Ons vakmanschap gaat over van vader op zoon. Met deze expertise zijn wij tot een betrouwbare partner geworden voor diverse grote projecten. Een mooi voorbeeld is het wereldberoemde ‘huis van de vijf zintuigen’ in de Efteling. Hier ziet u zeker onze passie voor ambacht en vakmanschap in terug.

Bel me terug Offerte aanvragen
 • entree de efteling

 • Rieten dak

 • Rieten dak

 • Th. J. Rijkenstraat 32
  5154 AK Elshout
  Nederland
 • 0416-379110
  06-53840551
 • info@rietdekken.nl
vakfedertie rietdekkers
Powered by