Menu

Rieten dak vervangen

Voor het vervangen van uw rieten dak is net zoveel vakmanschap vereist als toen deze aangebracht werd. Het maken van een rieten dak is immers een ambacht. Wie weet dit beter dan Rietdekkersbedrijf J. de Gouw? Ons familiebedrijf heeft in de regio een prachtige historie als professioneel rietdekker. Ons bedrijf gaat al 3 generaties mee. En onze ervaring en kennis van bijvoorbeeld vervangen dus ook. Zo combineren wij het oude ambacht met de modernste technieken van nu.

Wilt u dus de prachtige landelijke uitstraling van uw rieten dak weer in ere herstellen, maar toch ook op een milieuvriendelijke en brandveilige manier energie besparen? Wij weten precies wat hiervoor nodig is bij het vervangen. De technieken en het riet dat wij hiervoor gebruiken zijn van de beste kwaliteit. Neem daarom nu contact met ons op en krijg meteen vrijblijvend advies of een offerte.

Rieten dak vervangen

Laat u uw rieten dak vervangen, dan is het nu tijd om nog eens goed te kijken naar de brandveiligheid, isolerende werking en waterafstotende eigenschappen van uw rieten dak. In de afgelopen jaren zijn er namelijk noemenswaardige ontwikkelingen geweest op deze gebieden (schroefdak of brandvertragende coating). Vanuit onze passie voor het ambacht weten we bij Rietdekkersbedrijf J. de Gouw hier het fijne over. Deze kennis delen we graag met u. Dus neem nu contact met ons op.

Bel me terug Offerte aanvragen
 • entree de efteling

 • Rieten dak

 • Rieten dak

 • Th. J. Rijkenstraat 32
  5154 AK Elshout
  Nederland
 • 0416-379110
  06-53840551
 • info@rietdekken.nl
vakfedertie rietdekkers
Powered by