Menu

Professionele rietdekker

Zoekt u een professionele rietdekker? Dan wilt u dat uw pand een luxe, warme, landelijke uitstraling krijgt. Wie kan dit nu beter doen dan een landelijk familiebedrijf? Zo gaat het rietdekkersambacht van Rietdekkersbedrijf J. de Gouwuit Elshout al 3 generaties mee. Hierdoor is een enorm rijke ervaring en kennis ontstaan. Dat ziet u aan de afwerking van onze projecten. Dit is de topkwaliteit zoals u die verwacht van een echte rietdekker. Met alle moderne verbeteringen en bijbehorende garanties van een modern, betrouwbaar bedrijf.

Wilt u duurzaam, milieuvriendelijk en energiebesparend warmte en vocht de baas zijn? Wilt u de waarde van uw pand zien stijgen? Dan bent u absoluut geïnteresseerd in het vakmanschap van Rietdekkersbedrijf J. de Gouw. Wij helpen u graag; snel, efficiënt en professioneel. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Brandveiligheid volgens Rietdekkersbedrijf J. de Gouw

Veel mensen denken nog ten onrechte dat een rieten dak brandgevaarlijk zou zijn. Die zorg is de laatste jaren steeds meer achterhaald geworden. Want er zijn veel mogelijkheden en technieken in het palette van de rietdekker gekomen om brandveiligheid te garanderen en toch de voordelen van het fraaie dak te behouden. Bijvoorbeeld door een brandvertragende coating of het speciale schroefdak. Wij volgen al sinds het prille begin de ontwikkelingen in deze branche, dus kunnen wij u hierover als beste informeren.

rietdekker voor Brabant

Ons werkgebied beperkt zich niet alleen tot Brabant. Als professioneel rietdekker zijn wij ook werkzaam in Gelderland. Dé trots van Brabant, de Efteling, hebben wij zelfs voorzien van het wereldberoemde “Huis van de Vijf Zintuigen”.

Dus bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare rietdekker? Brabant heeft al kennis mogen maken met Rietdekkersbedrijf de Gouw, maar wij kunnen u ook in de rest van Nederland van dienst zijn.

rietdekker voor Gelderland

Het kan nogal een opgave zijn om terecht te komen bij een goede, ambachtelijke rietdekker. Gelderland is een provincie waar deze vorm van ambacht nog volop uitgevoerd wordt. Rietdekkersbedrijf de Gouw is gevestigd in het kleine plaatsje Elshout in Brabant.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Bel me terug Offerte aanvragen
 • entree de efteling

 • Rieten dak

 • Rieten dak

 • Th. J. Rijkenstraat 32
  5154 AK Elshout
  Nederland
 • 0416-379110
  06-53840551
 • info@rietdekken.nl
vakfedertie rietdekkers
Powered by