Menu

Isoleren van een rieten dak

Het isoleren van uw rieten dak voorkomt het verlies van warmte. Vooral door de hedendaagse schroefdakmethode kan uw rieten dak met een redelijk rendement worden geïsoleerd. Daarnaast zorgt deze methode voor een hogere brandveiligheid. Deze methode kan worden toegepast in combinatie met aanvullende isolatie voor een nog hogere isolatiewaarde. Het isoleren van uw rieten dak is, mits aangebracht door een gespecialiseerd rietdekkersbedrijf, een extra verduurzaming van uw milieuvriendelijke en ambachtelijke dakbedekking. Het isloeren van uw rieten dak is daarnaast vriendelijk voor uw portemonnee!

Rietdekkersbedrijf J. de Gouw uit Elshout heeft zich gespecialiseerd in het isoleren van rieten daken. Ook een al bestaand rieten dak isoleren wij vakkundig voor u. Wij staan garant voor het adequaat en vakkundig isoleren van uw rieten dak, zodat u energieverlies en vochtproblematiek voorkomt.

Rieten dak en riet isoleren

De kwaliteit en levensduur van het door ons gemaakte rieten dak is onder meer afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte materialen. Daarom werken wij uitsluitend met de beste kwaliteiten riet. Wij gebruiken alleen riet dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die zijn vastgelegd door de Vakfederatie Rietdekkers, waarbij wij zijn aangesloten. Meer weten? Bel.: 0416-379110 of maak een afspraak.

Familiebedrijf voor het isoleren rieten daken

Bij rietdekkersbedrijf J. de Gouw uit Elshout gaat het vakmanschap al drie generaties over van vader op zoon. Door onze generatielange expertise brengen wij uw rieten dak vakkundig aan en durven wij garant te staan voor kwaliteit. Zowel voor bedrijven als voor particulieren leveren wij al onze rieten daken af met goede garantievoorwaarden.

Bel me terug Offerte aanvragen
 • entree de efteling

 • Rieten dak

 • Rieten dak

 • Th. J. Rijkenstraat 32
  5154 AK Elshout
  Nederland
 • 0416-379110
  06-53840551
 • info@rietdekken.nl
vakfedertie rietdekkers
Powered by