Menu

Rieten dak onderhoud

Wilt u uw rieten dak laten onderhouden?
Rietdekkersbedrijf J. de Gouw helpt u graag verder!

Is uw rieten dak toe aan onderhoud? Voor deze reparatie- en onderhoudswerkzaamheden heeft u een ervaren ambachtsman nodig. Zo weet u zeker dat uw rieten dak mooi blijft en geen vocht en warmte door laat. Om dit vakkundige onderhoud staat Rietdekkersbedrijf J. de Gouw bekend. In de regio van Elschot, maar ook daarbuiten over heel Brabant!. Vele woningen, bedrijfspanden en bijvoorbeeld het spectaculaire “Het Huis van de 5 Zintuigen” in de Efteling voorzien wij van volwaardig onderhoud.

Wij hebben passie voor het ambacht. Al 3 generaties dragen wij dit over van vader op zoon. Hiermee ontstaat unieke kennis van en vaardigheid met rieten daken; het oude degelijke vakwerk gecombineerd met de nieuwste technieken, en kennis van bijvoorbeeld (brand)veiligheid en isolatie. Tevens werken wij hierdoor zeer efficiënt en is onze exclusieve kwaliteit hierdoor betaalbaar. Graag vertellen wij u meer. Neem hiervoor eens contact met ons op.

Rieten dak onderhoud

Omdat de kwaliteit van rieten daken sterk afhangt van het gebruikte materiaal, werken wij uitsluitend met de beste kwaliteitsrieten. Ook bij het onderhoud maken wij hier gebruik van. Zo voldoen wij altijd aan de kwaliteitseisen van de Vakfederatie Rietdekkers, waar wij bij aangesloten zijn. U krijgt altijd de volle garantie op onze (onderhouds)werkzaamheden aan rieten daken.

Bel me terug Offerte aanvragen
 • entree de efteling

 • Rieten dak

 • Rieten dak

 • Th. J. Rijkenstraat 32
  5154 AK Elshout
  Nederland
 • 0416-379110
  06-53840551
 • info@rietdekken.nl
vakfedertie rietdekkers
Powered by