Menu

Kosten rieten dak

De kosten voor het plaatsen van uw rieten dak? Dat is onder andere zeer afhankelijk van de ligging, de oppervlakte en moeilijkheidsgraad van uw dak. Zo zal een relatief vlak dak minder kosten dan een dak met meerdere dakkappelen en schoorstenen. Een rieten dak plaatsen in verschillende provincies kan ook al een differentie opleveren in de kosten. Bovendien zal het afvoeren van stortmaterialen, het regelen van de vereiste vergunningen en de transportkosten per provincie of locatie anders zijn.

De kosten voor het plaatsen van uw rieten dak staan echter niet in verhouding tot uw winst: een ambachtelijke, landelijke en exclusieve uitstraling van uw woning. Een investering die zich hoe dan ook later zal terugbetalen. Want uw pand wordt niet alleen zeer fraai om naar te kijken, maar wordt hierdoor ook meer waard.

Bij rietdekkersbedrijf J. de Gouw uit Elshout krijgt u te allen tijde een heldere en duidelijke prijsopgave. U krijgt van ons een gedetailleerde offerte waarop de kosten voor het rieten dak en eventuele bijkomende kosten expliciet staan vermeld.

Familiebedrijf

Bij rietdekkersbedrijf is J. de Gouw uit Elshout gaat het vakmanschap al drie generaties over van vader op zoon. Door onze generatielange expertise brengen wij uw rieten dak vakkundig aan en durven wij borg te staan voor kwaliteit. Met ons ambacht, vakmanschap en expertise hebben wij dan ook diverse grote projecten gerealiseerd. Onder meer het wereldberoemde ‘huis van de vijf zintuigen’ in de Efteling. Zowel voor bedrijven als voor particulieren leveren wij onze rieten daken af met garantievoorwaarden.

Bel me terug Offerte aanvragen
 • entree de efteling

 • Rieten dak

 • Rieten dak

 • Th. J. Rijkenstraat 32
  5154 AK Elshout
  Nederland
 • 0416-379110
  06-53840551
 • info@rietdekken.nl
vakfedertie rietdekkers
Powered by