Menu

Rietdekkersbedrijf

Zoekt u een rietdekkersbedrijf?

Welkom bij Rietdekkersbedrijf J. De Gouw, waar een rieten dak pas echt werkelijkheid wordt. Het ambachtelijke beroep van een rietdekkersbedrijf is een trend te noemen, omdat deze manier van daken bedekken  al sinds mensen heugenis terug gaat. Maar het ene rietdekkersbedrijf is de ander niet, dus is het tijd voor u om kennis te maken met de kwaliteit van rietdekkersbedrijf J. De Gouw.

3 generaties rietdekkersbedrijf

Ons rietdekkersbedrijf gaat maar liefst drie generaties terug en dat is een feit waar wij trots op kunnen zijn. We hebben projecten mogen herbergen in zowel binnen als buitenland en van grootschalig tot klein en compact. Doordat de ambacht van het bedekken van rieten daken dus al vele jaren, zo niet eeuwen, terug gaat is de familiare sfeer dan ook niet zo vreemd. Wel is het een prestatie om iedere generatie weer de fijne kneepjes van het vak te leren en de vaardigheid van een rietdekkersbedrijf te leren waarderen.

Het beste rietdekkersbedrijf vindt u in Elshout

Rietdekkersbedrijf J. De Gouw ademt kwaliteit, sfeer en duurzaamheid. Wij breiden onze naam en ons vakmanschap dan ook graag uit en dragen iedere klant en ieder dak een warm hart toe. Dat maakt van ons een betrokken partner.

Niet alleen een rietdekkersbedrijf met vakmanschap maar ook een rietdekkersbedrijf dat begrijpt dat klanten een scherpe prijs willen hebben!

Neem contact op

 
 
Bel me terug Offerte aanvragen
 • entree de efteling

 • Rieten dak

 • Rieten dak

 • Th. J. Rijkenstraat 32
  5154 AK Elshout
  Nederland
 • 0416-379110
  06-53840551
 • info@rietdekken.nl
vakfedertie rietdekkers
Powered by