Menu

Rieten kap

Met een rieten kap krijgt uw woning een zeer exclusieve en luxe uitstraling. De ambachtelijk gemaakte rieten kap straalt tevens landelijkheid en warmte uit. In de praktische zin houdt het zelfs warmte vast. Geheel milieuvriendelijke en goedkoop. Dat een rieten kap minder brandveilig en vocht doorlatend zou zijn is een mythe. Zeker als u een betrouwbare, ervaren vakman in de arm neemt. Dan krijgt u een ambachtelijk resultaat, met moderne kwaliteiten.

Rietdekkersbedrijf J. de Gouw staat hier zelfs om bekend. In Elshout, maar ook in de omliggende regio. Want wij hier hebben vele bijzondere panden voorzien van rieten daken en kappen. Het “Huis van de 5 Zintuigen” in De Efteling is hier een goed voorbeeld van. Wij zijn een familiebedrijf, waardoor onze ervaring en kennis na 3 generaties nog altijd groter wordt. Combineer dit met de modernste technieken en vooruitstrevende ontwikkelingen in de branche, en u heeft de rieten kap die u wilt. Wij nemen met niets minder genoegen.

Rieten kappen van J. de Gouw

Wij realiseren rieten kappen voor uiteenlopende klanten. Zoals De Efteling steunde op onze expertise en doortastende service, kunt u dit ook doen als particulier of bedrijf. U krijgt volledige kwaliteitsgarantie. Wij zijn dan ook aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers en voldoen altijd aan de eisen op het gebied van milieuwetgeving, Arbowetgeving kwaliteitsnormen, bouwbesluiten en technologische vernieuwingen.

Bel me terug Offerte aanvragen
 • entree de efteling

 • Rieten dak

 • Rieten dak

 • Th. J. Rijkenstraat 32
  5154 AK Elshout
  Nederland
 • 0416-379110
  06-53840551
 • info@rietdekken.nl
vakfedertie rietdekkers
Powered by